Simplicity: the ultimate sophistication

De ontwikkelingen op ICT gebied volgen elkaar in hoog tempo op, fantastische technieken worden geÔntroduceerd en daarmee blijft het een uitdagende business. Feit is alleen dat veel ondernemers niet op zoek zijn naar flitsende ICT technieken, maar op zoek naar efficiŽntie, betrouwbaarheid en bedrijfscontinuÔteit.

Een goed functioneerde ICT infrastructuur is van evident belang voor uw organisatie. †De afhankelijkheid van digitale informatievoorziening neemt toe. Storingen zijn daarom meer dan vervelend en bovendien schadelijk voor uw bedrijfsvoering.

 

Demiam ICT voorziet in ICT continuÔteit van uw organisatie vanuit een heldere filosofie: keep it simple. Eenvoud is echter niet eenvoudig, simplificeren is een vak. Complexe vraagstukken ontdoen van zijn complexiteit zonder concessies te doen op het gebied van schaalbaarheid, †flexibiliteit en betrouwbaarheid. Dat is het doel, dat is naar ons idee de juiste oplossing. En mocht er onverhoopt toch iets mis gaan dan moet dat snel worden opgelost. Dienstverlening met een hoofdletter!

 

Ralf Musterd - Ondernemer